GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Belle Vue Ridge

4 5kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Plettenberg Bay Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Danie
m | Lat:S 34° 3' 26" Long: E 23° 22' 9" check-in: 14:00 tot 22:00 / check-out: 10:00
Reserveer

Plettenbergbaai, een droombestemming voor natuurliefhebbers, biedt alles, van bergpaden, ongerepte zandstranden en ongerepte stukken inheems bos. Voor degenen die de stad en de vele boetieks en winkels willen verkennen, is Belle Vue Ridge centraal gelegen. Plettenbergbaai herbergt ook een aantal uitstekende restaurants en coffeeshops. Belle Vue Ridge ligt in een rustige straat op loopafstand van het centrum van Plettenbergbaai. Het huis is gebouwd op een natuurlijke klifrand met uitzicht op de vallei van de Piesang-rivier, met een prachtig uitzicht op de oceaan en het schiereiland Robberg. Dit is ongetwijfeld een van de beste uitzichten die Plettenbergbaai te bieden heeft.

Belle Vue Ridge biedt vijf queensize slaapkamers met eigen badkamer. Alle kamers zijn ingericht met kwaliteitsmeubilair, inclusief percal beddengoed en handdoeken. De eigen badkamers hebben alleen een douche, behalve kamer 1 met bad en douche. Alle kamers hebben een eigen ingang en zitgedeeltes buiten. Kamer 1 bevindt zich op de bovenste verdieping van het huis en is voorzien van 2 extra eenpersoonsbedden en een slaapbank die geschikt is voor een klein kind. Kamer 2 tot4 bevinden zich op het pooldeck, terwijl kamer 5 naast deze kamers ligt en een eigen terras heeft met prachtig uitzicht op de oceaan en de vallei. Alle kamers zijn uitgerust met sateliet TV, een ventilator, een bureau of kaptafel en zit gelegenheid binnen en buiten. Vanaf het pooldeck, de kamers, de gemeenschappelijke keuken, de braairuimte en de ontbijtruimte heb je een adembenemend uitzicht over de baai en de vallei van de Piesang-rivier.

Het zwembad is te allen tijde beschikbaar voor gebruik door gasten. Het is ook bij uitstek geschikt voor zwemfitnesstraining. Alle kamers leiden via een houten terras naar de rand van het zwembad, waar gasten kunnen genieten van ligstoelen en toegang hebben tot de braairuimte en de gemeenschappelijke keuken.Deze komen via schuifdeuren uit op een houten uitkijk- of zonsondergangdek. De zonsondergangen zijn vanaf hier adembenemend en het uitzicht strekt zich uit tot aan het Robberg schiereiland, met daaronder de baai en de vallei van de Piesang-rivier.

Er wordt dagelijks een volledig Engels ontbijt geserveerd in de ontbijtruimte met een prachtig uitzicht over de baai. Er zijn volledige keuken- en braaifaciliteiten in de gemeenschappelijke keuken, die 's avonds toegankelijk is.

Er is tevens een aparte wasruimte met twee wasmachines, een wasdroger en een buiten (overdekte) drooglijn. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van de wasmachines maar wel voor de droogkasten. Bellevue Ridge heeft een back-up omvormer en batterijen in huis geïnstalleerd voor alle kamers. Uw verlichting, tv, Wi-Fi internet en warm water blijven aan. Al het andere, zoals stekkers, verwarmingen en elektrische dekens, werkt niet tijdens het afschakelen van de elektriciteit.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Open haardWasserijZwembadDraadloos netwerkBraaiCreditcard faciliteitenParkeerplaatsKeukenDeken

In de kamers:

VentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in